Chalet huren in Drenthe

Chaletpark de Eeke: het hele jaar geopend

Bent u op zoek naar een prachtige chalet in Drenthe die u voor langere tijd kunt huren? Bij Chaletpark de Eeke hebben we meerdere vakantiewoningen en kavels die vast aan uw eisen voldoen. Bij ons kunt u genieten van de natuur, rust en ruimte van Drenthe en profiteren van een comfortabele en ruime chalet die niet onder doet aan een 5-sterren vakantiebungalow. De meeste parken zijn van april tot en met oktober open waardoor u niet het gehele jaar gebruik kunt maken van de chalet. Bij Chaletpark de Eeke is dit anders, u bent namelijk het gehele jaar welkom.

Ruimte en rust in de Eeke

Chaletpark de Eeke is opgezet voor de rust zoekende 45-plusser. Met een park dat circa 10 hectare groot is, en is ontworpen door een landschapsarchitect hebben de 150 chalets op het park het hele jaar door een prachtige plek om te staan. Door de moderne infrastructuur binnen en buiten het park verplaatst u zich moeiteloos door de Drentse omgeving. Hier komt u gegarandeerd tot rust.

Huren bij Chaletpark de Eeke

Mocht u niet willen kopen, of eerst eens een tijdje willen onderzoeken of het u bevalt bij Chaletpark de Eeke, dan kunt u bij ons een chalet huren. Wij hebben een aantal verschillende chalets te huur voor langere tijd. 

Hieronder kunt u meer informatie vinden over de chalets die te huur zijn bij Chaletpark de Eeke. Hier kunt u onder andere foto’s vinden en meer informatie.

Midweek v.a. € 150.=
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Chalet 213 te huur
Chalet 213 te huurHuur plaats 213 Chaletpark de EekeHuur plaats 213 Chaletpark de EekeHuur plaats 213 Chaletpark de EekeHuur plaats 213 Chaletpark de Eeke

Dit chalet is te huur v/a € 250,- per week (exclusief € 40,- schoonmaakkosten). Het chalet beschikt over twee slaapkamers en is verder volledig en modern ingericht. Het is voorzien van alle comfort, zoals ingebouwde magnetron en centrale verwarming. Ook is er een mooie tuin met ruime zitplaats. De huurder is 45+.

Info: annevogelzang@hotmail.com of info@de-eeke.nl
Telefoon: 0516 - 422157

Vakantie naar Chaletpark de Eeke

Ziet u zich al helemaal genieten van uw vakantie, weekend of avondje in uw gehuurde chalet op Chaletpark de Eeke? Plan dan via ons contactformulier nu een vrijblijvende bezichtiging in voor een van onze huurchalets. Heeft u nog vragen? Bekijk dan eens onze website verder of neem contact met ons op. Graag nodigen we u uit om de mooie omgeving van de provincie Drenthe zelf te komen ontdekken. 

Chalet 48

Dit chalet staat op een zeer zonnige kavel en is helemaal rondom afgeschermd met hoge coniferen(rondom hekwerk), een bos en aan de voorkant een hek en struiken waardoor er veel privacy is. Er is een parkeerplaats aan de voorkant bij het huis. Voorzien in elke ruimte van een verwarming (C.V.) Lees hier meer informatie over dit chalet.

Chalet 213

Dit chalet is te huur vanaf €250,- per week. Dit luxe chalet beschikt over twee prachtige slaapkamers. Dit chalet is voorzien van alle comfort, zoals een ingebouwde magnetron en centrale verwarming. Er is zelfs een mooie tuin met een ruime zitplaats beschikbaar bij dit chalet. Ook is het mogelijk om het chalet schoon te laten maken voor €40,- Lees hier meer informatie over dit chalet.

Chalet 240

Dit chalet is te huur vanaf €275 per week. Dit prachtige chalet beschikt over twee slaapkamers. Het chalet is volledig ingericht en wordt verwarmd door een gaskachel. Er heerst in dit chalet een gezellige sfeer. Ook beschikt het chalet over een eigen tuin, waardoor u veel privacy heeft in dit chalet. Er zijn echter geen huisdieren toegestaan in dit chalet. Lees hier meer informatie over dit chalet.

Bent u op zoek naar een prachtige chalet die u kunt huren? Kom gerust eens langs om deze te bekijken.

  • Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Chalet huren in Drenthe?

Chalets te koop:  Nieuw of occasion!

Chalet te koopBent u op zoek naar een onderhoudsvrij chalet met kunststof buitenbekleding? Bent u op zoek naar een chalet met voldoende ruimte? Bent u op zoek naar rust en ruimte in het prachtige groene Drenthe? Kom gerust langs of maak een afspraak.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de Eeke

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder

Sitemap

Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke