Chalet kopen bij Chaletpark de Eeke in Drenthe

Koop uw chalet op een prachtige locatie midden in het Drentse landschap

Wilt u ook genieten in het prachtige Drenthe en alles wat zij te bieden heeft?  Geniet van de rust en ruimte op de prachtige locatie van ons Chaletpark, fiets door de schitterende landschappen óf bezoek één van de vele hoogtepunten in de buurt van de kiel.

Uw eigen chalet kopen op Chaletpark de Eeke ? - Waarom eigenlijk

Chalet kopen Drenthe

Allereerst heeft het kopen van een eigen chalet natuurlijk diverse voordelen. Zo kunt u komen en gaan wanneer u wilt en zovaak u wilt. Het park is het gehele jaar geopend en wanneer u een jaar betaalt kunt u ook het gehele jaar daar gebruik van maken. Bovendien zijn er geen beperkingen in het aantal gasten en kunt u dus zelf bepalen met hoeveel mensen u het chalet bezoekt. 

Op Chaletpark de Eeke hechten wij veel waarde aan netheid en verzorging van het park. Hier staan wij voor en dit maakt ons uniek. Zo besteden wij veel aandacht aan het onderhoud van de wegen, zorgen we ervoor dat het park altijd opgeruimd is en dat het gras op een goede hoogte gehouden wordt.

Ons chalet aanbod

Bij Chaletpark de Eeke in Drenthe vindt u verschillende modellen waar u uit kan kiezen. De chalets zijn ruim opgezet en u heeft erg veel privacy. Verder hebben de chalets een goede isolatielaag waardoor de stookkosten laag blijven, dit is erg prettig wanneer u het chalet wilt verhuren of er in de winter gebruik van wilt maken. 

Hieronder vindt u het aanbod van nieuwe chalets van Chaletpark de Eeke. U kunt altijd vrijblijvend komen kijken naar de chalets. Vul simpelweg het formulier in om een bezichtiging te plannen.

Alle chalets zijn voorzien van:

Heeft u eventueel interesse in een chalet bij Chaletpark de Eeke? Kom geheel vrijblijvend eens bij ons kijken, wij laten u de chalets met al hun mogelijkheden graag aan u zien. Door Chaletpark de Eeke kunt u misschien op korte termijn al genieten van uw chalet in Drenthe. Wij stellen u in de gelegenheid om te genieten van het rustieke Drentse landschap.

Chalet occasions

We bieden ook chalet occasions aan, dit zijn tweedehands chalets. Dezelfde mooie locatie, en goede chalets voor een lager prijsje. We hebben dus voor ieder wat wils bij chaletpark de Eeke in Drenthe. Wilt u meer informatie over de chalet occasions van Chaletpark de Eeke? Lees dan hier verder voor meer informatie.

Chalet huren

Ook is het mogelijk om bij Chaletpark de Eeke een chalet te huren. Als u niet direct vast wil zitten aan een bepaalde chalet is dit een ideale optie. Zo is er voor iedereen een mogelijk om te genieten van Drenthe in ons chaletpark. Meer informatie nodig over het huren van een chalet? Lees dan hier verder over chalet huren. 

Wilt u ook genieten in het prachtige Drenthe? Kom gerust eens onze chalets bekijken.

Wij hebben slechts nog een aantal chalets beschikbaar...

Chalet kopen in Drenthe?

Te koop: een ruime Arcabo chalet

Chalet te koopWordt dit uw chalet? Dit chalet heeft een moderne uitstraling en is door kunststof buitenbekleding onderhoudsarm. U heeft genoeg ruimte, want dit chalet is 12 bij 4.90 meter. Het chalet beschikt verder over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en meer.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Ook voor het huren van de mooiste chalets!

Te huur Zoekt u een chalet om te huren? Wij hebben bijvoorbeeld een huurchalet dat beschikt over twee slaapkamers en is verder modern ingericht. Het is voorzien van alle comfort, zoals ingebouwde magnetron en centrale verwarming. Inclusief ruime tuin.

Meer informatie over onze huurchalets? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke

Sitemap

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder
Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke