Chalet kopen bij Chaletpark de Eeke in Drenthe

Koop uw nieuwe chalet op een prachtige locatie midden in het Drentse landschap

Wilt u ook genieten in het prachtige Drenthe en alles wat zij te bieden heeft? Dan is een chalet kopen wellicht geen gek idee. Geniet van de rust en ruimte op de prachtige locatie van ons Chaletpark, fiets door de schitterende landschappen óf bezoek één van de vele hoogtepunten in de buurt van de kiel. Chaletpark de Eeke is verreweg de beste optie als u een chalet wilt kopen in Drenthe!

Uw eigen nieuwe chalet kopen op Chaletpark de Eeke? Waarom eigenlijk?

Chalet kopen DrentheAllereerst heeft een eigen chalet kopen natuurlijk diverse voordelen. Zo kunt u komen en gaan wanneer u wilt en zovaak u wilt. Chaletpark de Eeke is het gehele jaar geopend en wanneer u een jaar betaalt kunt u ook het gehele jaar daar gebruik van maken. Bovendien zijn er geen beperkingen in het aantal gasten en kunt u dus zelf bepalen met hoeveel mensen u het chalet bezoekt. 

Op Chaletpark de Eeke hechten wij veel waarde aan netheid en verzorging van het park. Hier staan wij voor en dit maakt ons uniek. Zo besteden wij veel aandacht aan het onderhoud van de wegen, zorgen we ervoor dat het park altijd opgeruimd is en dat het gras op een goede hoogte gehouden wordt. Om deze redenen is een nieuwe chalet kopen op Chaletpark de Eeke een goed idee!

Nieuwe chalet kopen? Ons aanbod

Een nieuwe chalet kopen in Drenthe doet u bij Chaletpark de Eeke. Hier vindt u verschillende modellen waar u uit kan kiezen. De chalets zijn ruim opgezet en u heeft erg veel privacy. Verder hebben de chalets een goede isolatielaag waardoor de stookkosten laag blijven. Dit is erg prettig wanneer u het chalet wilt verhuren of er in de winter gebruik van wilt maken. 

Hieronder vindt u het aanbod van nieuwe chalets. Bij Chaletpark de Eeke kunt u altijd vrijblijvend komen kijken naar de chalets. Vul simpelweg het formulier aan de rechterkant in om een bezichtiging te plannen. Wie weet gaat u binnenkort een nieuwe chalet kopen en geniet u van de heerlijke rustige Drentse omgeving.

Alle nieuwe chalets zijn voorzien van:

Heeft u eventueel interesse in een nieuwe chalet kopen bij Chaletpark de Eeke? Kom geheel vrijblijvend eens bij ons langs. Wij laten u de chalets met al hun mogelijkheden graag zien. In ons park kunt u misschien op korte termijn al genieten van uw eigen chalet in Drenthe. Pluk het moment en geniet van het rustieke Drentse landschap.

Chalet occasions

We bieden ook chalet occasions aan. Dit zijn tweedehands chalets. Dezelfde mooie locatie en goede chalets voor een lager prijsje. Een chalet kopen in Drenthe is daarmee mogelijk voor mensen met uiteenlopende inkomens. Wij hebben voor ieder wat wils. Wilt u meer informatie over de chalet occasions van ons park? Lees dan hier verder voor meer informatie.

Wilt u ook genieten in het prachtige Drenthe? Kom gerust eens onze chalets bekijken.

  • Wij hebben slechts nog een aantal chalets beschikbaar...

Chalet kopen in Drenthe?

Chalets te koop:  Nieuw of occasion!

Chalet te koopBent u op zoek naar een onderhoudsvrij chalet met kunststof buitenbekleding? Bent u op zoek naar een chalet met voldoende ruimte? Bent u op zoek naar rust en ruimte in het prachtige groene Drenthe? Kom gerust langs of maak een afspraak.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de Eeke

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder

Sitemap

Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke