Chalet occasion kopen in Drenthe?

Op zoek naar rust en ruimte in het prachtige groene Drenthe? Zoek dan niet verder, bij Chaletpark De Eeke geniet u optimaal van Drenthe.

Tweedehands Chalets bij Chaletpark De Eeke

Chaletpark De Eeke biedt u verschillende opties, want naast nieuwe chalets kunt u ook occasions kopen. Tweedehands chalets dus. Hieronder vindt u een overzicht met informatie over al onze chalet occasions. Bent u geïnteresseerd in één van onderstaande chalets? Vul dan het aanvraagformulier in, dan kunt u zo snel mogelijk uw chalet naar keuze bezichtigen. U kunt ook spontaan langs komen, ook dan nemen we alle tijd voor u.

Uw chalet occasion bij Chaletpark de Eeke

Wij hebben voor ieder wat wils bij chaletpark De Eeke, wij bieden occasion chalets aan in verschillende prijsklasses. Zoals u bij de producten ziet variëren de prijzen van €36.000 tot en met  €89.500. Dit is natuurlijk een groot prijsverschil, maar wat krijgt u nou voor welke prijs?

Vanzelfsprekend zit er een groot verschil in de grootte van de chalets. De chalet van €29.500 heeft een oppervlakte van 48m2 tegenover een oppervlakte van ruim 70m2. Daarnaast zit er een groot verschil in Luxe , grootte van de keuken en aantal slaapkamers. Bij Chaletpark De Eeke is in iedere prijscategorie een chalet te vinden. Liever een Chalet huren? Ook dat kan in ons park.

Interesse in een chalet bij De Eeke?

Vul dan ons contactformulier in en plan een moment in om een chalet te bezichtigen. Ook kunt u altijd even langskomen. Wij nemen dan ook alle tijd voor u.

Op zoek naar een stuk rust in het prachtige groene Drenthe? Kom de chalets gerust eens bekijken.

Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Chalet occasion kopen?

Te koop: een ruime Arcabo chalet

Chalet te koopWordt dit uw chalet? Dit chalet heeft een moderne uitstraling en is door kunststof buitenbekleding onderhoudsarm. U heeft genoeg ruimte, want dit chalet is 12 bij 4.90 meter. Het chalet beschikt verder over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en meer.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Ook voor het huren van de mooiste chalets!

Te huur Zoekt u een chalet om te huren? Wij hebben bijvoorbeeld een huurchalet dat beschikt over twee slaapkamers en is verder modern ingericht. Het is voorzien van alle comfort, zoals ingebouwde magnetron en centrale verwarming. Inclusief ruime tuin.

Meer informatie over onze huurchalets? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke

Sitemap

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder
Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthe
Facebook Chaletpark de Eeke