Chalet occasion kopen in Drenthe?

Op zoek naar rust en ruimte in het prachtige groene Drenthe? Zoek dan niet verder, bij Chaletpark De Eeke geniet u optimaal van Drenthe. Wij hebben een ruim aanbod aan chalets occasion.

Tweedehands Chalets bij Chaletpark De Eeke

Chaletpark De Eeke biedt u verschillende opties, want naast nieuwe chalets kunt u ook chalet occasions kopen. Tweedehands chalets dus. Hieronder vindt u een overzicht met informatie over al onze chalet occasions. Bent u geïnteresseerd in één van onderstaande chalets occasion? Vul dan het aanvraagformulier in, dan kunt u zo snel mogelijk uw chalet occasion naar keuze bezichtigen. U kunt ook spontaan langs komen, ook dan nemen we alle tijd voor u.

Een van de voordelen van een chalet occasion is dat het minder duur is dan een compleet nieuwe chalet. Natuurlijk zorgen wij er wel voor dat uw chalet occasion in een zo goed als nieuwe staat wordt opgeleverd. Zo voelt het toch alsof u een nieuwe, in plaat van een tweedehands chalet heeft.

Uw chalet occasion bij Chaletpark de Eeke

Wij hebben voor ieder wat wils bij chaletpark De Eeke, wij bieden chalet occasions aan in verschillende prijsklassen. Zoals u bij de producten ziet variëren de prijzen van €36.000 tot en met  €89.500. Dit is natuurlijk een groot prijsverschil, maar wat krijgt u nou voor welke prijs?

Vanzelfsprekend zit er een groot verschil in de grootte van de chalets. De chalet van €29.500 heeft een oppervlakte van 48m² tegenover een oppervlakte van ruim 70m². Daarnaast zit er een groot verschil in Luxe , grootte van de keuken en aantal slaapkamers. Bij Chaletpark De Eeke is in iedere prijscategorie een chalet te vinden. Liever een chalet huren? Ook dat kan in ons park.

Interesse in een chalet occasion bij chaletpark De Eeke?

Vul dan ons contactformulier in en plan een moment in om een chalet te bezichtigen. Ook kunt u altijd even langskomen. Wij nemen dan ook alle tijd voor u.

Op zoek naar een stuk rust in het prachtige groene Drenthe? Kom de chalets gerust eens bekijken.

Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Chalet occasion kopen?

Te koop: een ruime Arcabo chalet

Chalet te koopWordt dit uw chalet? Dit chalet heeft een moderne uitstraling en is door kunststof buitenbekleding onderhoudsarm. U heeft genoeg ruimte, want dit chalet is 12 bij 4.90 meter. Het chalet beschikt verder over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en meer.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Ook voor het huren van de mooiste chalets!

Te huur Zoekt u een chalet om te huren? Wij hebben bijvoorbeeld een huurchalet dat beschikt over twee slaapkamers en is verder modern ingericht. Het is voorzien van alle comfort, zoals ingebouwde magnetron en centrale verwarming. Inclusief ruime tuin.

Meer informatie over onze huurchalets? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke

Sitemap

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder
Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke