Chalet te koop

Luxe chalets in de prachtige Drentse natuur

Bent u op zoek naar een luxe vakantiewoning een prachtig landschap? Een plek waar u de rust heeft, maar ook veel ruimte? Chaletpark de Eeke beschikt over meerdere nieuwe, kwalitatieve chalets in ons mooie park. Benieuwd? Bekijk de chalets direct.

Chalet te Koop

Waarom de chalets van chaletpark de Eeke zo luxe zijn

U vraagt zich natuurlijk af: wat is er dan zo luxe aan de chalets die te koop staan? Dit is namelijk zo, omdat de chalets voorzien zijn van: 

Bent u geïnteresseerd in een van de mooie chalets die te koop staan? Bezoek ons en bekijk de chalets geheel vrijblijvend. Wij laten u alle chalets zien en helpen u met al uw wensen. Door de snelle service kunt u op korte termijn genieten van uw nieuwe chalet in het prachtige Drentse landschap. 

Bij Chaletpark de Eeke kunt u het gehele jaar genieten van uw kavel omdat wij het gehele jaar geopend zijn. 

Voor alle rust en ruimte in Drenthe. 

Tweedehands chalet te koop

Naast de nieuwe chalets beschikt Chaletpark de Eeke ook over tweedehands chalets, die er nog steeds netjes uitzien. Hier hebben wij een breed aanbod voor. Bekijk de chalet occasions direct hier. 

Chalet te huur

Naast het verkopen van chalets, verhuurt Chaletpark de Eeke deze ook. Wilt u niet direct aan een bepaalde chalet vastzitten, dan is dit de perfecte optie voor u. Wilt u de mogelijkheden voor het huren van een chalet weten, bekijk de chalets dan direct. 

 

Uw chalet in een prachtige omgeving? Kom gerust eens langs om het park te bekijken.

Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Maak vrijblijvend een afspraak

Te koop: een ruime Arcabo chalet

Chalet te koopWordt dit uw chalet? Dit chalet heeft een moderne uitstraling en is door kunststof buitenbekleding onderhoudsarm. U heeft genoeg ruimte, want dit chalet is 12 bij 4.90 meter. Het chalet beschikt verder over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en meer.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Ook voor het huren van de mooiste chalets!

Te huur Zoekt u een chalet om te huren? Wij hebben bijvoorbeeld een huurchalet dat beschikt over twee slaapkamers en is verder modern ingericht. Het is voorzien van alle comfort, zoals ingebouwde magnetron en centrale verwarming. Inclusief ruime tuin.

Meer informatie over onze huurchalets? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke

Sitemap

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder
Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke