Chaletpark de Eeke: geniet van de natuur, rust en ruimte van Drenthe

Uw chalet in een prachtige omgeving? Chaletpark de Eeke, voor de rust zoekende 45-plusser

Chaletpark de Eeke Bent u op zoek naar een vakantiewoning of kavel in de groene omgeving van Drenthe? En bent u tegelijkertijd op zoek naar rust? Maak dan kennis met Chaletpark de Eeke, een ruim chaletpark voor de 45-plusser.

Ons park ligt op een A1 locatie aan de rand van de boswachterij Sleenerzand op de toeristische zeer bekende Hondsrug in Drenthe. Het hele jaar door is dit een eldorado voor natuurliefhebbers en rustzoekers. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen, wandelen en simpelweg genieten.

Wat zijn de mogelijkheden bij Chaletpark de Eeke?

Op Chaletpark de Eeke kunt u eigenaar worden van een comfortabele en ruime chalet die niet onder doet voor een 5-sterren vakantiebungalow. Wij hebben enkele royale kavels beschikbaar waar uw chalet binnenkort kan staan. Chalets van De Eeke zijn onderhoudsarm en beschikken allemaal over een tuin. Deze tuin kunt u natuurlijk helemaal naar eigen inzicht indelen en verfraaien. Bij aflevering worden alle chalets van sierbestrating en een blokhut voorzien. Ook heeft iedere kavel een eigen parkeerplaats.

Een groot voordeel van Chaletpark de Eeke het gehele jaar open is en niet zoals veel andere parken van maart tot en met oktober. Een ander voordeel is dat de eigenaar op het park woont waardoor er altijd mensen op het park aanwezig zijn. Bekijk hier wat er nog meer aanwezig is in ons park. Geniet van de prachtige omgeving van Drenthe in ons rustgevend en ruim chaletpark. Waar wacht u nog op?

Het showterrein met alle modellen van De Eeke

Chaletpark de Eeke in DrentheBenieuwd naar onze chalets? Op het showterrein hebben wij verschillende modellen chalets voor bezichtiging. Deze exclusieve chalets zijn voorzien van moderne onderhoudsarme materialen, zoals kunststofkozijnen en deuren. Uw chalet beschikt over gas, water, elektra (25 amp.), riool, internet en kabel tv. Deze chalets zijn er in diverse maten, uitstralingen en luxe. De chalets zijn van goede kwaliteit waardoor de stookkosten een stuk lager vallen dan andere chaletparken. Voor bezichtiging bent u 7 dagen per week welkom. Voor kavels, chalets kopen én occasions vindt u ons in De Kiel, in Drenthe.

Bekijk de beschikbaarheid van uw toekomstige chalet en kavel

Ziet u zich al helemaal genieten van uw vakantie, weekend of avondje in uw eigen chalet op Chaletpark de Eeke? Ontdek de mooie omgeving van de provincie Drenthe zelf. Plan via het formulier aan de rechterkant nu een vrijblijvende bezichtiging van onze kavels en chalets. Heeft u nog vragen? Bekijk dan eens onze website verder of download hier onze brochure. Bellen kan naar 0591 – 381 279, mail naar info@de-eeke.nl

Uw chalet in een prachtige omgeving? Kom gerust eens langs om het park te bekijken.

  • Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Maak vrijblijvend een afspraak

Chalets te koop:  Nieuw of occasion!

Chalet te koopBent u op zoek naar een onderhoudsvrij chalet met kunststof buitenbekleding? Bent u op zoek naar een chalet met voldoende ruimte? Bent u op zoek naar rust en ruimte in het prachtige groene Drenthe? Kom gerust langs of maak een afspraak.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de Eeke

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder

Sitemap

Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke