Chalet kopen Drenthe | Rust & Ruimte

Prachtige omgeving bij de Hondsrug | Chalet kopen in Drenthe

Chalet kopen DrentheBent u op zoek naar een chalet in de natuurlijke omgeving van Drenthe? Chaletpark de Eeke in Drenthe beschikt over een ruim chaletpark waar u rust en ruimte vindt. Hier kunt u een mooi chalet kopen.

Ons chaletpark ligt naast de boswachterij Sleenerzand. U bent dus binnen enkele minuten bij de Hondsrug. Deze zeer bekende toeristische plek in Drenthe wordt het gehele jaar bezocht door vele rustzoekers en natuurliefhebbers. In dit mooie natuurgebied kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Geniet van de natuur, rust en ruimte bij ons chaletpark in Drenthe.

Voor de rust zoekende 45-plussers is Chaletpark de Eeke een perfecte plek om tot rust te komen. Met alle gemakken van moderne infrastructuur bent u zowel in als buiten het park snel op interessante bestemmingen om uw vakantie compleet te maken. Daarnaast kunt u op de Eeke:

Buiten het park kunt u eindeloos fietsen en wandelen in de mooie omgeving. Geniet hier van de rust en de ruimte en de prachtige variaties in flora en fauna. Niet alleen in de zomer, maar ook in de andere drie seizoenen zijn de pittoreske dorpjes en de staatsbossen wonderschoon. 

Voordelen van de chalets

Waarom u een chalet bij Chaletpark de Eeke zou kopen:

Showterrein van de Eeke met verschillende modellen

Wilt u graag de chalets bekijken? De Eeke beschikt over een showterrein waar wij u verschillende modellen kunnen laten zien. Deze chalets zijn exclusief en zijn voorzien van moderne materialen die onderhoudsarm zijn. Denk hierbij aan deuren en kozijnen van kunststof. Onze chalets beschikken over water, elektriciteit (25 amp.), gas, riool, kabel tv en internet. Er zijn verschillende maten, luxe mogelijkheden en uitstralingen te verkrijgen. Wilt u een chalet bekijken? U bent altijd welkom, 7 dagen per week. Voor kavelschalets kopenhuren én occasions vindt u ons in De Kiel, in Drenthe. Neem direct contact op.

Luxe chalet kopen bij prachtig natuurgebied

Chaletpark DrentheWanneer u een chalet koopt bij Chaletpark de Eeke, bent u eigenaar van ruime en vooral luxe chalet. Deze chalet is vergelijkbaar en zal zeker niet onder doen voor een vakantiebungalow met 5-sterren. Daarnaast beschikt uw nieuwe chalet over een tuin en is de chalet onderhoudsarm. De tuin mag u natuurlijk helemaal zelf inrichten en mooi maken. Daarnaast wordt uw chalet van sierbestrating en een blokhut voorzien. Ook beschikt iedere kavel over een eigen parkeerplek waar uw auto kan staan. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan ons park en geniet van de prachtige omgeving, rust en ruimte.

Uw chalet nog beschikbaar?

Chalet kopen in de prachtige Drentsche omgeving? Heerlijk genieten van de natuur, rust en ruimte in uw vakantie, weekend of avond? Maak direct een afspraak om de chalets van ons park te bezichtigen door het formulier in te vullen. Deze bezichtiging is natuurlijk altijd vrijblijvend. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u meer informatie? Download hier onze brochure. U kunt natuurlijk ook bellen naar 0591 – 381 279, of mailen naar info@de-eeke.nl

Uw chalet in een prachtige omgeving? Kom gerust eens langs om het park te bekijken.

Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Maak vrijblijvend een afspraak

Te koop: een ruime Arcabo chalet

Chalet te koopWordt dit uw chalet? Dit chalet heeft een moderne uitstraling en is door kunststof buitenbekleding onderhoudsarm. U heeft genoeg ruimte, want dit chalet is 12 bij 4.90 meter. Het chalet beschikt verder over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en meer.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Ook voor het huren van de mooiste chalets!

Te huur Zoekt u een chalet om te huren? Wij hebben bijvoorbeeld een huurchalet dat beschikt over twee slaapkamers en is verder modern ingericht. Het is voorzien van alle comfort, zoals ingebouwde magnetron en centrale verwarming. Inclusief ruime tuin.

Meer informatie over onze huurchalets? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke

Sitemap

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder
Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke