Kavel huren bij Chaletpark de Eeke in Drenthe

Bent u op zoek naar natuur, rust, ruimte en een prachtige kavel?

Dan zit u goed bij Chaletpark de Eeke. Bij ons kunt u een kavel huren om te genieten van uw vakantie in het prachtige landschap van Drenthe. Hier kunt u rust vinden, maar er zijn ook vele activiteiten te ondernemen in de buurt van het park.

Vind uw rust op een van royale huurkavels van Chaletpark de Eeke

De huurkavels van Chaletpark de Eeke typeren zich door de royale omvang (van 250 m²  tot meer dan 600 m²)  en de prachtige rustieke ligging in het Drentse landschap. Hieronder vindt u de tarieven van de kavels die te huur zijn, per nummer. Daarnaast vindt u een plattegrond van ons chaletpark. Hierop vindt u alle kavelnummers. Klik op de plattegrond voor een vergroting. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chaletpark de Eeke.

Wat kan ik verwachten van Chaletpark de Eeke tijdens de huur?

Plattegrond Chaletpark De Eeke

De huurprijzen zijn inclusief btw. Gas, water en elektra verlopen via meters. Huurprijzen zijn geïndexeerd (2% op jaarbasis). Meer informatie over bijvoorbeeld de reglementen en prijzen vindt u in onze brochure.

Huur vandaag nog een kavel bij Chaletpark de Eeke

Ons aanbod aan huurkavels is zeer beperkt. Vraag daarom vandaag nog een bezichtigingsofferte aan om een van onze kavels te bekijken. Dit doet u door het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina in te vullen. Voor vragen over het huren van een kavel of andere zaken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Op zoek naar natuur, rust, ruimte en een prachtige kavel? Kom het park gerust eens bekijken.

  • Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Kavel huren in Drenthe?

Chalets te koop:  Nieuw of occasion!

Chalet te koopBent u op zoek naar een onderhoudsvrij chalet met kunststof buitenbekleding? Bent u op zoek naar een chalet met voldoende ruimte? Bent u op zoek naar rust en ruimte in het prachtige groene Drenthe? Kom gerust langs of maak een afspraak.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de Eeke

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder

Sitemap

Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke