De Drentse omgeving

Chaletpark De EekeDe omgeving van 45+ chaletpark de Eeke biedt veel recreatieve mogelijkheden. Zoals Schoonoord, op fietsafstand gelegen. Dit is een klein toeristisch dorp, bekend van het beroemde openluchtmuseum met de reuzen Ellert en Brammert. De omgeving van Schoonoord staat bekend als één van de mooiere gebieden van ons land. Het gebied is ingesloten door diverse boswachterijen en ligt op 20 minuten met de auto van het Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap Drentse Aa.

Geniet van de flora en fauna van Drenthe

Kiezen voor De Kiel is een bewuste keuze. Echte drukte is er niet. Direct grenzend aan Chaletpark de Eeke kunt u eindeloos wandelen en fietsen in een mooie omgeving. Genietend van de rust, de ruimte en de prachtige variaties in flora en fauna. Ook in het voorjaar, de herfst of in de winter kunt u hier volop genieten. Wandelend door de staatsbossen, of fietsend door de omgeving langs pittoreske dorpjes. De tijd lijkt als het ware stil te hebben gestaan. Vergeet het jachtige leven van alle dagen en geniet van het kenmerkende landschap van De Kiel en haar omgeving.

Wat vindt u nog meer in Drenthe?

Daarnaast bieden de dorpen en steden in de omgeving u een scala aan recreatieve en culturele mogelijkheden waar u alle seizoenen door van kunt genieten. De grotere plaatsen Emmen en Assen bieden prima mogelijkheden voor een gezellig dagje shoppen, een museumbezoek, een bioscoopbezoek of andere activiteiten. Natuurlijk is er buiten de provincie Drenthe ook genoeg te beleven, zonder ver te hoeven reizen. Zo is de stad Groningen slechts 40 minuten rijden. Een overzicht van alle andere leuke activiteiten die u kunt doen in de directe omgeving van Chaletpark De Eeke vindt u hieronder. Dit alles is te vinden in de provincie Drenthe:

Meer informatie over leuke uitjes in de omgeving van Drenthe?

Magisch DrentheKijk voor meer informatie op de website van Magisch Drenthe. Hier vindt u een actuele agenda met de leukste dagjes uit en toeristische informatie. Ga gelijk naar Magisch Drenthe.

 

Meer weten over de omgeving? Of wilt u de omgeving zelf eens bekijken? Kom gerust eens langs.

  • Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Maak vrijblijvend een afspraak

Chalets te koop:  Nieuw of occasion!

Chalet te koopBent u op zoek naar een onderhoudsvrij chalet met kunststof buitenbekleding? Bent u op zoek naar een chalet met voldoende ruimte? Bent u op zoek naar rust en ruimte in het prachtige groene Drenthe? Kom gerust langs of maak een afspraak.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de Eeke

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder

Sitemap

Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke