Appartement huren bij Chaletpark de Eeke in Drenthe

Bent u op zoek bent naar een vakantie vol rust, ruimte en natuur? Zoek dan niet verder;  Bij Chaletpark De Eeke vind u dit allemaal terug en kun u optimaal genieten.

Bij Vakantiepark De Eeke heeft u keuze uit verscheidene vakantiewoningen, ook wel chalets genoemd. Een chalet staat bij ons gelijk aan een 5* bungalow. Tevens is ons vakantiepark niet alleen een in het zomerseizoen geopend, maar wel een heel jaar. U bent dus het hele jaar van harte welkom!

Bij chaletpark de Eeke vindt u rust en natuur. Onze 150 chalets staan verspreid opgesteld in het park dat maar liefst 10 hectare groot is. De moderne infrastructuur binnen en buiten het park zorgen ervoor dat het chalet dat u huurt altijd op een prachtige plek staat.

Bekijk de voordelen van het huren van een chalet bij Chaletpark De Eeke:

U heeft keuze uit verschillende chalets te huur voor een langere tijd.

Wilt u weten of de chalet/bungalow van uw dromen nog beschikbaar is?

 Maak direct een afspraak om te kijken of de chalet nog beschikbaar is. U kunt langskomen om de chalets te bekijken, dit is altijd vrijblijvend. Tevens kunt u het contactformulier invullen en wij beantwoorden al uw vragen! Wilt u meer informatie? Download hier de brochure. voor telefonisch contact kunt u bellen naar 0519-381 279 en ons e-mailadres is info@de-eeke.nl. 

Uw chalet in een prachtige omgeving? Kom gerust eens langs om het park te bekijken.

Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Maak vrijblijvend een afspraak

Te koop: een ruime Arcabo chalet

Chalet te koopWordt dit uw chalet? Dit chalet heeft een moderne uitstraling en is door kunststof buitenbekleding onderhoudsarm. U heeft genoeg ruimte, want dit chalet is 12 bij 4.90 meter. Het chalet beschikt verder over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en meer.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Ook voor het huren van de mooiste chalets!

Te huur Zoekt u een chalet om te huren? Wij hebben bijvoorbeeld een huurchalet dat beschikt over twee slaapkamers en is verder modern ingericht. Het is voorzien van alle comfort, zoals ingebouwde magnetron en centrale verwarming. Inclusief ruime tuin.

Meer informatie over onze huurchalets? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder

Sitemap

Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke