Bungalow huren bij Chaletpark de Eeke in Drenthe

Bent u op zoek bent naar een vakantie vol rust, ruimte en natuur? Zoek dan niet verder;  Bij Chaletpark De Eeke in Drenthe vindt u dit allemaal terug en kun u optimaal genieten.

Bij Vakantiepark De Eeke heeft u keuze uit verscheidene vakantiewoningen, ook wel chalets genoemd. Een chalet staat bij ons gelijk aan een 5* bungalow. Tevens is ons vakantiepark niet alleen een in het zomerseizoen geopend, maar wel een heel jaar. U bent dus het hele jaar van harte welkom om in uw chalet/bungalow in Drenthe te verblijven!

Bij chaletpark de Eeke vindt u rust en natuur. Onze 150 chalets/bungalows staan verspreid opgesteld in het park dat maar liefst 10 hectare groot is. De moderne infrastructuur binnen en buiten het park zorgen ervoor dat het chalet dat u huurt altijd op een prachtige plek staat.

Bekijk de voordelen van het huren van een chalet/bungalow bij Chaletpark De Eeke in Drenthe:

U heeft keuze uit verschillende chalets/bungalows te huur voor een langere tijd.

Bungalow kopen in Drenthe bij Chaletpark de Eeke 

Naast het huren van onze chalets/bungalows, kunt u ook kiezen voor het kopen. Het kopen van een eigen chalet/bungalow heeft verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld op elk gewenst moment verblijven in het mooie Drenthse gebied. Ook zijn er minder beperkingen, zo kunt u bijvoorbeeld zelf beslissen hoeveel gasten u wilt uitnodigen. Benieuwd naar de chalets/bungalows die te koop staan? Klik dan hier voor meer informatie.

Wilt u weten of de chalet/bungalow van uw dromen nog beschikbaar is?

 Maak direct een afspraak om te kijken of de chalet nog beschikbaar is. U kunt langskomen om de chalets te bekijken, dit is altijd vrijblijvend. Tevens kunt u het contactformulier aan de rechter kant van de pagina invullen en wij beantwoorden al uw vragen! Wilt u meer informatie? Download hier de brochure. voor telefonisch contact kunt u bellen naar 0519-381 279 en ons e-mailadres is info@de-eeke.nl. 

Uw chalet in een prachtige omgeving? Kom gerust eens langs om het park te bekijken.

  • Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Maak vrijblijvend een afspraak

Chalets te koop:  Nieuw of occasion!

Chalet te koopBent u op zoek naar een onderhoudsvrij chalet met kunststof buitenbekleding? Bent u op zoek naar een chalet met voldoende ruimte? Bent u op zoek naar rust en ruimte in het prachtige groene Drenthe? Kom gerust langs of maak een afspraak.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de Eeke

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder

Sitemap

Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke