Vakantiehuis huren in Drenthe

Kom tot rust in Chaletpark de Eeke

Bent u op zoek naar een vakantiewoning of kavel in een prachtig vakantiepark? In Chaletpark de Eeke kunt u genieten van een prachtige omgeving en de rust en ruimte die Drenthe te bieden heeft. Bij de Eeke kunt u een vakantiehuis huren in een park van 10 hectare groot die niet onder zal doen voor een 5-sterren vakantiebungalow. Door de royale kavels in een park wat is ontworpen door een landschapsarchitect geniet u te allen tijde van de prachtige omgeving van de provincie Drenthe.

De Eeke in Drenthe

Voor de rust zoekende 45-plussers is Chaletpark de Eeke een perfecte plek om tot rust te komen. Met alle gemakken van moderne infrastructuur bent u zowel in als buiten het park snel op interessante bestemmingen om uw vakantie compleet te maken. Daarnaast kunt u op de Eeke:

Buiten het park kunt u eindeloos fietsen en wandelen in de mooie omgeving. Geniet hier van de rust en de ruimte en de prachtige variaties in flora en fauna. Niet alleen in de zomer, maar ook in de andere drie seizoenen zijn de pittoreske dorpjes en de staatsbossen wonderschoon. 

Eropuit in Drenthe

De dorpen en de steden in de omgeving biedt u aan scala aan mogelijkheden waar u alle seizoenen door van kunt genieten. En met de grotere plaatsen als Emmen en Assen in de buurt is er altijd de mogelijkheid tot een dagje shoppen. Bent u benieuwd naar alle activiteiten in de provincie Drenthe? Kijk dan eens hier. 

Vakantie in Drenthe

Wilt u meer weten over de omgeving of de omgeving zelf eens komen bekijken voordat u een vakantiehuis gaat huren in Drenthe? Kom dan gerust eens langs om de sfeer te proeven en te genieten van de mooie natuur. Heeft u eerst nog vragen of opmerkingen? Neem dan hier contact op met onze medewerkers. Graag tot ziens in het mooie Drenthe

Uw chalet in een prachtige omgeving? Kom gerust eens langs om het park te bekijken.

Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Maak vrijblijvend een afspraak

Te koop: een ruime Arcabo chalet

Chalet te koopWordt dit uw chalet? Dit chalet heeft een moderne uitstraling en is door kunststof buitenbekleding onderhoudsarm. U heeft genoeg ruimte, want dit chalet is 12 bij 4.90 meter. Het chalet beschikt verder over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en meer.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Ook voor het huren van de mooiste chalets!

Te huur Zoekt u een chalet om te huren? Wij hebben bijvoorbeeld een huurchalet dat beschikt over twee slaapkamers en is verder modern ingericht. Het is voorzien van alle comfort, zoals ingebouwde magnetron en centrale verwarming. Inclusief ruime tuin.

Meer informatie over onze huurchalets? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke

Sitemap

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder
Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke