Vakantiehuis huren in Drenthe

Kom tot rust in een vakantiehuisje op Chaletpark de Eeke

Bent u op zoek naar een vakantiehuis of kavel in een prachtig vakantiepark? In Chaletpark de Eeke kunt u genieten van een prachtige omgeving en de rust en ruimte die Drenthe te bieden heeft. Bij de Eeke kunt u een vakantiehuis huren in een vakantiepark van 10 hectare groot die niet onder zal doen voor een 5-sterren vakantiebungalow. Door de royale kavels in een park wat is ontworpen door een landschapsarchitect geniet u te allen tijde van de prachtige omgeving van de provincie Drenthe.

De vakantiehuisjes op Chaletpark de Eeke

Klik op één van onderstaande huisjes voor meer informatie over de vakantiehuisjes. LET OP: U dient bij het openen van de nieuwe pagina een stukje naar beneden te scrollen om de informatie te zien. Hier staan meer foto's van het huisje en informatie over het boeken.

Midweek vanaf € 150,-
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Vakantiehuisje Nr. 213
Vakantiehuisje Nr. 213

Wat te verwachten bij het huren van een vakantiehuisje in Drenthe bij Chaletpark de Eeke?

Voor de rust zoekende 45-plussers is Chaletpark de Eeke een perfecte plek om tot rust te komen. Met alle gemakken van moderne infrastructuur bent u zowel in als buiten het park snel op interessante bestemmingen om uw vakantie compleet te maken. Daarnaast kunt u op de Eeke:

Buiten het park kunt u eindeloos fietsen en wandelen in de mooie omgeving. Geniet hier van de rust en de ruimte en de prachtige variaties in flora en fauna. Niet alleen in de zomer, maar ook in de andere drie seizoenen zijn de pittoreske dorpjes en de staatsbossen wonderschoon. 

Er op uit in Drenthe

De dorpen en de steden in de omgeving biedt u aan scala aan mogelijkheden waar u alle seizoenen door van kunt genieten. En met de grotere plaatsen als Emmen en Assen in de buurt is er altijd de mogelijkheid tot een dagje shoppen. Bent u benieuwd naar alle activiteiten in de provincie Drenthe? Kijk dan eens hier. 

Vakantie bij Chaletpark de Eeke

Ziet u zich al helemaal genieten van uw vakantie, weekend of avondje in uw eigen chalet op Chaletpark de Eeke? Ontdek de mooie omgeving van de provincie Drenthe zelf. Plan via het formulier op de pagina nu een vrijblijvende bezichtiging van onze kavels en chalets. Heeft u nog vragen? Bekijk dan eens onze website verder of download hier onze brochure. Bellen kan naar 0591 – 381 279, mail naar info@de-eeke.nl

Uw chalet in een prachtige omgeving? Kom gerust eens langs om het park te bekijken.

  • Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Maak vrijblijvend een afspraak

Chalets te koop:  Nieuw of occasion!

Chalet te koopBent u op zoek naar een onderhoudsvrij chalet met kunststof buitenbekleding? Bent u op zoek naar een chalet met voldoende ruimte? Bent u op zoek naar rust en ruimte in het prachtige groene Drenthe? Kom gerust langs of maak een afspraak.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de Eeke

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder

Sitemap

Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke