Uw vakantiewoning kopen of huren bij Chaletpark de Eeke in Drenthe

Wilt u ook graag genieten van de prachtige natuur? Dan is een vakantiewoning bij Chaletpark de Eeke in Drenthe wat voor u. U kunt genieten van alle rust in ons 45 + park in Drenthe.

Ons chaletpark ligt op een A1 locatie aan de rand van de boswachterij Sleenerzand op de toeristische, zeer bekende Hondsrug in Drenthe. Het hele jaar door is dit een prachtige omgeving voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het is hier heerlijk om te wandelen, fietsen en om te genieten. Dé ideale plek om een vakantiewoning te kopen.

Mogelijkheden voor uw vakantiewoning bij Chaletpark de Eeke

Bij Chaletpark de Eeke in Drenthe kunt u eigenaar worden van een prachtige comfortabele en ruime vakantiewoning die niet onderdoet voor een 5-sterren bungalow. We hebben enkele prachtige royale kavels beschikbaar waar uw vakantiewoning kan komen te staan. De vakantiewoningen van Chaletpark de Eeke in Drenthe zijn onderhoudsarm en beschikken allemaal over een tuin. Het is natuurlijk mogelijk om deze tuin in te richten naar uw eigen wensen. Bij aflevering van uw woning wordt deze ook voorzien van sierbestrating en een blokhut. Ook is er een parkeerplaats aanwezig.

Waarom kiezen voor een vakantiewoning bij Chaletpark de Eeke?

Het kopen van een vakantiewoning heeft natuurlijk diverse voordelen. Zo kunt u komen en gaan wanneer u wilt en zo vaak u wilt. Bovendien zijn er geen beperkingen in het aantal gasten en kunt u dus zelf bepalen met hoeveel mensen u het chalet bezoekt.

Chaletpark de Eeke biedt u:

Beschikbaarheid van uw toekomstige vakantiewoning bij Chaletpark de Eeke in Drenthe

Ziet u zich al helemaal genieten van uw vakantie, weekend of avondje in uw eigen chalet op Chaletpark de Eeke? Ontdek de mooie omgeving van de provincie Drenthe zelf. Plan via het formulier nu een vrijblijvende bezichtiging van onze kavels en chalets. Heeft u nog vragen? Bekijk dan eens onze website verder of download hier onze brochure. Bellen kan naar 0591–381 279, of mail naar info@de-eeke.nl

Vakantiewoning Drenthe   Chaletwoning in Drenthe

Uw chalet in een prachtige omgeving? Kom gerust eens langs om het park te bekijken.

  • Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Maak vrijblijvend een afspraak

Chalets te koop:  Nieuw of occasion!

Chalet te koopBent u op zoek naar een onderhoudsvrij chalet met kunststof buitenbekleding? Bent u op zoek naar een chalet met voldoende ruimte? Bent u op zoek naar rust en ruimte in het prachtige groene Drenthe? Kom gerust langs of maak een afspraak.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de EekeChaletpark de Eeke

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder

Sitemap

Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke