Uw vakantiewoning kopen of huren bij Chaletpark de Eeke in Drenthe

Wilt u ook graag genieten van de prachtige natuur? Dan is een vakantiewoning bij Chaletpark de Eeke in Drenthe wat voor u. U kunt genieten van alle rust in ons 45 + park in Drenthe.

Ons chaletpark ligt op een A1 locatie aan de rand van de boswachterij Sleenerzand op de toeristische zeer bekende Hondsrug in Drenthe. Het hele jaar door is dit een prachtige omgeving voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het is hier heerlijk om te wandelen, fietsen en om te genieten.

Mogelijkheden voor uw vakantiewoning bij Chaletpark de Eeke

Bij Chaletpark de Eeke in Drenthe kunt u eigenaar worden van een prachtige comfortabele en ruime vakantiewoning die niet onderdoet voor een 5-sterren bungalow. We hebben enkele prachtige royale kavels beschikbaar waar uw vakantiewoning kan komen te staan. De vakantiewoningen van Chaletpark de Eeke in Drenthe zijn onderhoudsarm en beschikken allemaal over een tuin. Het is natuurlijk mogelijk om deze tuin in te richten naar uw eigen wensen. Bij aflevering van uw woning wordt deze ook voorzien van sierbestrating en een blokhut. Ook is er een parkeerplaats aanwezig.

Waarom kiezen voor een vakantiewoning bij Chaletpark de Eeke?

Het kopen van een vakantiewoning heeft natuurlijk diverse voordelen. Zo k unt u komen en gaan wanneer u wilt en zo vaak u wilt. Bovendien zijn er geen beperkingen in het aantal gasten en kunt u dus zelf bepalen met hoeveel mensen u het chalet bezoekt.

Chaletpark de Eeke biedt u:

Beschikbaarheid van uw toekomstige vakantiewoning bij Chaletpark de Eeke in Drenthe

Altijd al een vakantiewoning willen kopen en ziet u zich al helemaal genieten in een prachtige vakantiewoning van Chaletpark de Eeke in Drenthe? Via het formulier aan de rechterkant kunt u een vrijblijvende bezichtiging inplannen van onze vakantiewoningen. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd bellen of onze brochure doorlezen. We zien u graag terug bij Chaletpark de Eeke in Drenthe.

Vakantiewoning Drenthe   Chaletwoning in Drenthe

Uw chalet in een prachtige omgeving? Kom gerust eens langs om het park te bekijken.

Wij hebben slechts nog een aantal kavels en chalets beschikbaar...

Maak vrijblijvend een afspraak

Te koop: een ruime Arcabo chalet

Chalet te koopWordt dit uw chalet? Dit chalet heeft een moderne uitstraling en is door kunststof buitenbekleding onderhoudsarm. U heeft genoeg ruimte, want dit chalet is 12 bij 4.90 meter. Het chalet beschikt verder over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en meer.

Meer informatie over bijvoorbeeld de prijs? Lees verder >>>

Ook voor het huren van de mooiste chalets!

Te huur Zoekt u een chalet om te huren? Wij hebben bijvoorbeeld een huurchalet dat beschikt over twee slaapkamers en is verder modern ingericht. Het is voorzien van alle comfort, zoals ingebouwde magnetron en centrale verwarming. Inclusief ruime tuin.

Meer informatie over onze huurchalets? Lees verder >>>

Chaletpark de Eeke

De Tip 1  
7849 TD De Kiel
Tel: 0591 - 381279
E-mail: info@de-eeke.nl

Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke Chaletpark de Eeke

Sitemap

Tel: 0591 - 381279
E-mail:  info@de-eeke.nl
Chaletpark de Eeke
Het hele jaar geopend!

Openingstijden Chaletpark de Eeke

Bekijk informatiefolder
Chaletpark de Eeke
Chaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in DrentheChaletpark de Eeke in Drenthetestafbeelding
Facebook Chaletpark de Eeke